Скопје

  • Дел од Скопје утре без вода

    ЈП Водовод и Канализација ги известуваат граѓаните дека на ден 03.10.2023 година (Вторник) планирани се неколку зафати на водоводната мрежа...

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

Здравје