Лимак Скопје ја најавува новогодишната Гала Вечер за дочек на новата 2024 година

Како што се приближуваме кон крајот на годината, луксузниот хотел „Лимак Скопје“ ве поканува да зачекорите во светот на раскошот во новогодишната ГАЛА ВЕЧЕР со жива музика, организирана во еден од убавите хотелски ресторани.

Подгответе се за вечер на уживање бидејќи Лимак Скопје ви претставува ексклузивна Гала Вечер, ветувајќи незаборавен почеток на новата година. Сместен во срцето на Скопје, нуди прослава во одлично опкружување, вечер која ќе биде вредна за паметење.

Понудата вклучува специјално приготвено мени и пијалок за двајца и истата во моментов е достапна по специјална цена. Ограничени места се достапни за овој ексклузивен настан.

 Подигнете ја на друго ниво вашата новогодишна прослава и обезбедете го вашето место за оваа престижна вечер. Контактирајте го тимот на Лимак за резервации (075301834), за да го обезбедите вашето место во Гала Вечерта на луксузниот хотел Лимак Скопје.