Вага

Вага (23. IX – 22. X)

Работа

Оваа недела ве очекува состанок кој ќе ви донесе добри вести. Бидете подготвени да направите промена на некои планови, но сето тоа е за добро. Значаен успех ги очекува оние Ваги кои се занимаваат со производство и услужни дејности, а клучот на успехот е да го зачувате фокусот и енергијата, наместо да се насочувате на милион работи одеднаш.

Љубов

За оние кои се во врска, ова е период без напнатост, односно време во кое и двајцата партнери ќе се занимаваат со своите приоритети, без да чувствуваат вина за тоа или некакво оддалечување. 

Слободните Ваги  би можеле да запознаат една посебна личност, која ќе заземе посебно место во нивното срце. Можни се препреки во развивањето на тој однос, но не очајувајте туку сфатете ги како предизвици кои ќе ви помогнат да го цените тоа што го имате. Бидете храбри и сочувајте го трпението.

Здравје

Исцрпени сте.

Работа

Овој месец доаѓа плима на промени со кои ќе се носите одлично. Ќе бидете многу продуктивни и сите активности ќе успевате да ги спроведувате на дело. Вложувајте во себе, во својот развој и едукација, бидејќи тоа ќе ви дојде одлично во контекст на сите ваши планови. Задржете го трпението, а ако вложувате пари, бидете внимателни со кого соработувате. Окружени сте со луѓе кои се тука да ви дадат поддршка и помош.

Љубов

Ако сте во врска: Во партнерските односи секој од партнерите ќе се движи со своја сопствена брзина, така што ќе треба да постапите умно. Чувствата се силни и длабоки, не постои сомнеж меѓу вас, но само треба да се усогласите во однос на тоа што го сакате од врската. Дајте и простор на саканата личност ако и е потребно тоа. 

Ако сте слободни: Слободните Ваги  ќе ја шират околу себе својата позитивна енергија и ќе ги шармираат другите. Бидете внимателни при запознавањето нови личности бидејќи можно е некому да се приближите премногу и да ја уплашите таа личност. Сакате да бидете во центарот на вниманието, но имајте предвид дека другите можеби имаат поинаква перцепција.

Здравје

Можен е пад на енергијата и расположението. Потребна ви е ментална стабилност.

Работа

Оваа година напорно ќе работите за да го добиете тоа што го сакате, а нема да постојат предизвици кои не можете да ги совладате. На крајот, ќе дојдат и резултатите од таквиот труд.

Финансиите ќе бидат најдобри во периодот јануари - февруари и тој тренд ќе ве следи до крајот на летото. Можно е враќање на долгови, но и продажба на недвижнини кои ќе ви донесат зголемени финансии.

Љубов

Ако сте во врска или брак, и понатаму ќе се занимавате со препреки, но годината ќе биде мирна и ве очекува добар однос со саканата личност, без промени. 

Слободните Ваги навлегуваа во 2020 со големи очекувања, највеќе поради разочарувањата од претходната, но веќе во април доаѓа средба од судбински карактер.

Здравје

Преморени сте, потрудете се да одмарате повеќе.