На кафе со

 • На кафе со Миљана Ристиќ

  22.09.2020 - 11:29
  Маратонка, победник на неодамнешната „Авицена женската трка“ која се одржа во Скопје Како изгледа едно утро на Миљана Ристиќ? Дали имаш некои...
 • На кафе со Јована Костадиновска

  16.09.2020 - 09:25
  Јована Костадиновска, едно од лицата со кои на многумина скопјани им започнува денот, гледајќи ја во утринската програма на Тв „Сител“. Како...
 • На кафе со Ксенија Николова

  08.09.2020 - 09:57
  Ксенија Николова, автор на пет дела, „Ова не се Ромео и Јулија“, „Идиотски приказни“, „Макар уште еднаш“, „Емотивен манипулатор”, „Сите мажи ја...
 • На кафе со Филип Поповски

  05.09.2020 - 11:33
  Шеф Филип Поповски или подобро познат како “Готвиме Со Фичо”. Како изгледа едно утро на Филип Поповски?  Ме погоди со прашањево! :) ...
 • На кафе со Илина Арсова

  01.09.2020 - 10:58
  Македонска алпинистка, прва Македонка која ги исчаки сите седум највисоки врвови на седум континенти, ликовна уметница. Како изгледа едно утро на...
 • На кафе со Ирена Спировска

  27.12.2019 - 08:42
  ТВ водителка со богато 25 годишно искуство и повеќе од успешна телевизиска кариера. Прекрасна мајка, активист во НВО Борка, страствен планинар....
 • На кафе со Марија Јаневска

  24.12.2019 - 08:18
  Писател, магистар по фармација, професионално ангажирана во Лабораторија за Генетика и Персонализирана медицина. Како изгледа едно утро на Марија...
 • На кафе со Гораст Цветковски

  16.12.2019 - 10:25
  Актер, програмер, страстен гејмер ко-основач си на Македонска асоцијација за развивање игри – МАГДА. Како изгледа едно утро на Гораст Цветковски?...
 • На кафе со Искра Донева

  10.12.2019 - 08:57
  Поетеса, хуманитарец, активист. Искра е херој. Пример за вистински борец кој неуморно се бори со ова наше сурово општеството.
 • На кафе со Биба Додева

  03.12.2019 - 08:50
  Позната пејачка и Претседател на здружението „Борка“  Како изгледа едно утро на Биба Додева? Дали имаш некои утрински ритуали? Кажувам...
 • На кафе со Евгениј Поп Ацев

  30.11.2019 - 08:44
  Македонски маратонски пливач, трикратен светски првак во маратонско пливање. Уште една спортска гордост на македонската јавност. Како изгледа еден...