Хороскоп

 • Месечен хороскоп за април 2023: Риби

  31.03.2023 - 20:53
  Април ви носи поголеми одговорности, но и големи промени.  Работа Ова е напорен период за вас бидејќи ве чека многу работа, а ќе биде...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Јарец

  31.03.2023 - 20:50
  Овој месец градите нешто ново за себеси. Работа Април ви најавува силна амбиција, но и креативно решавање на проблемите и успех. Правниците...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Вага

  31.03.2023 - 20:47
  Време е да ги проширите своите хоризонти. Работа Работите можеби ќе ви изгледаат несигурно на почетокот на месецот, но тоа значи дека само...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Девица

  31.03.2023 - 20:46
  Ова е месец кој го носи вашиот момент да блеснете. Работа Април е месец кој ви носи можност да планирате за иднината, но и да достигнете...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Лав

  31.03.2023 - 20:45
  Април ви носи признанија, внимание и унапредување.  Работа Планетите ве поттикнуваат да внесете промени во својот живот и да тргнете...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Рак

  31.03.2023 - 20:41
  Во април ќе бидете незапирливи и непобедливи. Работа Овој месец ви носи речиси сè што ќе посакате.  Веројатно чувствувате нова...
 • Месечен хороскоп за април 2023: Бик

  31.03.2023 - 20:40
  Април ве поттикнува отворено да споделите како се чувствувате.  Работа Марс е планета на акцијата, а во текот на април, тој ќе го...