Скопје

Корона вирус

Бизнис

Урбан Живот

  • Андре Риу повторно во Скопје

    Светски познатиот холандски виолинист Андре Риу повторно ќе одржи концерт во Скопје во рамки на неговата светска турнеја. Тој на 27 ноември ќе...
  • Хип-хоп фестивал „Come Clean“ во МКЦ

    На 14 март во Младински културен центар ќе се случува целодневен хип-хоп фестивал наречен „Come Clean“. Од Њујорк доаѓа хип-хоп легендата Jeru Da...

Skopje Etc

  • Оставете се себеси на мир!

    Оставете се себеси на мир. Ова ми доаѓа да им го дошепнам на многумина, за конечно да престанат да се масираат себеси, да си бараат мани, да се...

Здравје