Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Ми се допаѓаш кога молчиш...

    Ми се допаѓаш кога молчиш Како да си отсутна, Ме слушаш од далечина А мојот глас не те допира Како очите да ти одлетале далеку чиниш Како бакнеж...

Здравје