Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Повторно се заљубив во тебе...

    Во еден квиз на телевизија, мажот не го знаеше одговорот на прашањето, па напомош ја повика својата жена. Таа точно го одговори прашањето и така тој...
  • Знаеш ли од кои работи се плашам?

    Страв ми е дека едно попладне, како денешното или некое друго, посончево, ќе ти здосади начинот на кој ти покажувам љубов. Дека мојата постојана...
  • Никој не разбира...

    Никој не разбира зошто ти навистина ги сакаш соништата кон кои си тргнал и што е тоа што те турка кон нив. Никој не разбира каков си ти кога...

Здравје