Скопје

Бизнис

Урбан Живот

 • Андре Риу повторно во Скопје

  Светски познатиот холандски виолинист Андре Риу повторно ќе одржи концерт во Скопје во рамки на неговата светска турнеја. Тој на 27 ноември ќе...
 • Хип-хоп фестивал „Come Clean“ во МКЦ

  На 14 март во Младински културен центар ќе се случува целодневен хип-хоп фестивал наречен „Come Clean“. Од Њујорк доаѓа хип-хоп легендата Jeru Da...

Skopje Etc

 • Сѐ во свое време...

  Некој дипломира на 22 години, а потоа три години бара работа. Некој станал успешен директор на 25 години, а починал на 50 години. Некој друг станал...
 • Еден ден ќе сфатиш...

  Еден ден ќе сфатиш дека постојат луѓе кои нема да те предадат, но пред тоа ќе мора да искусиш многу предавства. Еден ден ќе сфатиш дека...
 • А што до тогаш? Сакај се себеси!

  Ако некој сака да биде покрај вас, ќе биде. Нема поедноставно правило од ова. Иако често самите сакаме да се уверуваме спротивното.  Колку...

Здравје