Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Што е животот?

    Едно утро станувам и излегувам од куќата, на патот има дупка, не ја гледам и паѓам во неа. Следниот ден излегувам од куќата, заборавам дека има...
  • Повторно се заљубив во тебе...

    Во еден квиз на телевизија, мажот не го знаеше одговорот на прашањето, па напомош ја повика својата жена. Таа точно го одговори прашањето и така тој...
  • Никој не разбира...

    Никој не разбира зошто ти навистина ги сакаш соништата кон кои си тргнал и што е тоа што те турка кон нив. Никој не разбира каков си ти кога...

Здравје