Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Кој стои до тебе?

    Не е важно кој е, туку дали го буди најдоброто во тебе? Не е важно што прави, туку каква намера носи... Дали има големо срце или неискрено се смее...
  • Понекогаш љубовта изгледа баш вака...

    Љубовта ти е како ѕвездите на небото, како снегулките, како дланки раширени ширум светот, како плодовите во утробата на школката со бисери – никогаш...

Здравје