Неделен хороскоп: 3-9 јуни

Што ни носи новата недела?

ОВЕН

Најважна е комуникацијата. Спојот Сонце-Јупитер во среда во Близнаци ве поттикнува да слушате и да зборувате со поголем оптимизам. Младата месечина во четврток кај Близнаците ве инспирира да го преуредите вашиот пристап кон внимателноста и менталното здравје. Марс влегува во вашата зона на олицетворение со која управува Бик во сабота, охрабрувајќи ве да го слушнете што има да ви каже вашето тело.

Прочитајте повеќе тука.

БИК

Време е за мала пауза. Конјункцијата Сонце-Јупитер во среда кај Близнаците сака да се да забавите за да можете да ги интегрирате желбите од изминатите месеци. Младата месечина во четврток кај Близнаците ве инспирира да ги дефинирате и изјавите вашите намери за финансиска сигурност и успех. Марс влегува во вашиот знак во сабота и ве мотивира да продолжите понатаму со амбиција, страст и моќ да ги постигнете вашите цели.

Прочитајте повеќе тука.

БЛИЗНАЦИ

Среќен роденден, Близнаци! Спојот Сонце-Јупитер во среда во вашиот знак ви помага да ја искористите вашата имагинација за неверојатен успех. Младата месечина во четврток кај Близнаците е вашиот годишен момент на желба; универзумот ги поддржува вашите соништа. Марс влегува во вашата зона на духовност со која владее Бик во сабота, давајќи ви можност да работите со духовна пракса за поддршка на сите позитивни промени што ќе ви претстојат.

Прочитајте повеќе тука.

РАК

Време е некои работи да ги ставите зад себе. Спојот Сонце-Јупитер во Близнаци во среда ви дава надеж да завршите некои работи за да започнете нови. Младата месечина во четврток кај Близнаците сака да наведете што треба да се предаде за да можете да добиете помош на патот. Марс влегува во вашата зона на пријателство со Бик во сабота, инспирирајќи ве да се гледате себеси како лидер меѓу вашата заедница.

Прочитајте повеќе тука.

ЛАВ

Време е за забава! Социјалната врска Сонце-Јупитер во Близнаци во среда ве става во центарот на вниманието кој ви носи радост меѓу вашите пријатели. Младата месечина во среда кај Близнаците ги сака вашите намери за социјализација и пријателство, така што свесно живеете во вашите односи. Марс влегува во вашата кариера во зоната на Бик во сабота, охрабрувајќи ја слободата, преземањето ризик и поголема професионална автономија.

Прочитајте повеќе тука.

ДЕВИЦА

Посветете се на работата! Спојот Сонце-Јупитер во среда кај Близнаците ви носи успех во вашата кариера на неверојатни начини. Младата месечина во четврток кај Близнаците ги сака вашите позитивни намери за професионален успех. Марс влегува во вашата зона на мудрост со која владее Бик во сабота, давајќи ви нови искуства и образование што ги проширува вашите хоризонти на прекрасни начини.

Прочитајте повеќе тука.

ВАГА

Имате ли важечки пасош, драги Ваги? Спојувањето Сонце-Јупитер во среда кај Близнаците ви дава лута и магија за да можете да истражувате нови хоризонти. Младата месечина во четврток во Близнаци ги насочува вашите намери за патувањето (и образованието) што може да ви помогне да станете личноста што сакате да бидете. Во сабота, Марс влегува во вашата зона на сексуалност во која владее Бик, давајќи му на ова лето дополнителен фокус на темите поврзани со  интимност, сексуалност и Прочитајте повеќе тука.

ШКОРПИЈА

Внимателноста е клучна. Спојувањето Сонце-Јупитер во среда кај Близнаците ви помага да се ослободите од мислите што ви предизвикуваат стрес, загриженост и болка. Младата месечина во четврток кај Близнаците го реконструира вашиот ум како најмоќниот еротски орган што го имате. Марс влегува во вашата романтична зона со Бик во сабота, охрабрувајќи ве да ги искористите спротивностите - да ја привлечете хемијата и да ја пронајдете победата на полето на љубовта.

Прочитајте повеќе тука.

СТРЕЛЕЦ

Романсата цвета! Спојот Сонце-Јупитер во среда во Близнаци ви дава поттик за надеж и оптимизам за да можете да ги остварите соништата за вашата врска. Младата месечина во четврток во Близнаци ве инспирира да ги примените вашите намери за љубовта. Марс во сабота влегува во вашиот сектор за благосостојба, управуван од Бик, инспирирајќи ве да постигнете мали цели како одржлив пат до здравјето.

Прочитајте повеќе тука.

ЈАРЕЦ

Чекор по чекор. Спојот Сонце-Јупитер во среда кај Близнаците сака да ве поттикне да одите со мали чекори со цел да ја зголемите вашата ефикасност. Младата месечина во четврток во Близнаци ги насочува вашите намери кон здравје и благосостојба, особено преку поддршка од и кон другите. Марс во сабота влегува во вашиот сектор на самодоверба воден од Бик, давајќи ви поттик на самодоверба и моќ да ги остварите вашите соништа.

Прочитајте повеќе тука.

ВОДОЛИЈА

Изразете ја својата вистина! Спојот Сонце-Јупитер во среда во Близнаци ја прави ви носи храброст; споделете го она што ви е на ум и срце! Младата месечина во четврток кај Близнаците ги насочува вашите намери за достојност: гледајте се себеси како достојни за љубов/припаѓање токму сега, како што сте. Марс во сабота влегува во вашата зона на емоционална безбедност под контрола на Бик, охрабрувајќи ве да ги задржите границите за заштита и поврзување.

Прочитајте повеќе тука.

РИБИ

Што значи „домот“ за вас? Спојувањето Сонце-Јупитер во среда го отвора вашето срце за нови можности за домот, семејството и припадноста. Младата месечина во четврток во Близнаци ги насочува вашите намери кон домот како место, луѓе и простор во вас. Марс влегува во вашата комуникациска зона со која управува Бик во сабота, охрабрувајќи ве да бидете посвесни, поактивни и структурирани во говорот и слушањето.

Прочитајте повеќе тука.