Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Пред нас е убава недела, особено среќна за три знаци.

Photo by Alina Fedorchenko on Unsplash

Овен

Овен, оваа недела ќе се чувствувате како да сте успеале да поминете некоја пресвртница, бидејќи Марс ќе го заврши своето шестнеделно патување во вашиот знак на 9 јуни. Вашите финансиски цели можеби нема да се манифестираат толку брзо колку што би сакале, но тоа е затоа што космосот сака да бидете свесни за тоа што значи финансиска сигурност за вас и зошто. Вашата лекција за време на овој транзит е да не ја поистоветувате сопствената вредност со износот на пари на вашата банкарска сметка. Вашето богатство е над тоа.

Ова е идеална недела за поставување на вашите намери по младата месечина во Близнаци што се случи минатиот четврток. Бидејќи оваа нова месечина го активираше вашиот комуникациски сектор, веројатно ќе почувствувате значителна разлика во количината на слобода што ја имате кога станува збор за тоа како ќе изберете да се изразите. 

Близнаци

Близнаци, како се чувствувате по вашата годишна млада месечина која се случи минатиот четврток? Имаме голем број планети во вашиот знак во моментов, па додека дел од вас можеби се чувствува магнетно и неодоливо, друг дел од вас може да се чувствува немирно и преоптоварено од целото внимание што го добивате. Клучот е да поминете време со себе, да го смирите вашиот нервен систем и да го користите присуството на Јупитер во вашиот знак за да ја пренасочите вашата енергија и ресурси кон она што всушност сакате да го правите.

Сега кога Марс, планетата на акцијата е во Бик во следните шест недели, една од вашите космички лекции е да поставите поцврсти граници и да ја заштитите вашата енергија. Наместо да им верувате премногу на луѓето околу вас, одвојте време да ги запознаете - и нивната светлина и нивните сенки. Бидете спремни да ги истражувате и откриете вашите сопствени противречности.

Лав

Лавови, обложете се на себе оваа недела. Со оглед на тоа што енергијата на младата месечина во Близнаци сè уште тече низ космосот и го активира вашиот сектор на пријателство и социјалните мрежи, колку повеќе се ставате себеси таму на безгрижен и отворен начин, толку е поголема веројатноста да ги привлечете можностите кои се  наменети за вас. Може дури и да привлечете повеќе од она што го посакувате, затоа одвојте време да го расчистите она што повеќе не одговара на вибрациите и да направите простор за она што е.

Едното предупредување за напредниот моментум оваа недела е дека Марс, планетата на акцијата, е во Бик во следните шест недели, а енергијата на Бикот се корегира со вашата природа на Лав. Ова може да направи да се чувствувате повеќе тврдоглави, борбени и темпераментни од вообичаеното. Најдете излез кој ќе ви овозможи да се ослободите од целата таа затворена енергија на здрав и одржлив начин.