Вага

Вага (23. IX – 22. X)

Работа

Професионалните состаноци и преговори ќе бидат успешни, а ако не сте сигурни во нешто, само оставете го тоа за следната недела. Можно е оваа недела да донесете голема одлука поврзана со вашата работа, но не брзајте никаде и покажете смиреност. Ова е и седмица во која ќе треба да покажете мудрост и тактичен однос кон колегите. 

Некои планови ќе се менуваат и ќе морате да се приспособите на тоа, но можен е и неочекуван финансиски прилив. Сепак, ова не е поволен период за големи трошоци. 

Љубов

За оние кои се во врска, ова е недела во која морате да погледнете длабоко во себе, да ги забележите своите грешки и да де потрудите да ги исправите овој период. Не се ограничувајте и не се плашете од реакцијата на саканата личност. Можно е некои Ваги да бидат раздразливи и нервозни, но потрудете се да се посветите на саканата личност. 

Слободните Ваги можно е да имаат додворувач од работното окружување, но прво проверете дали нивните намери се навистина чесни и бидете внимателни. 

Здравје

Можен е пад на енергијата.