Вага

Вага (23. IX – 22. X)

Работа

Оваа недела, предност ќе и давате на соработката со колегите на кои им верувате и познатите соработници. Ќе сакате да играте на сигурно и без никакви ризици и тоа е многу добар пристап. Не го наметнувајте своето мислење и бидете отворени за сугестии, особено ако тие доаѓаат од страна на надредените.

Љубов

За оние кои се во врска, најдобриот начин да одржите хармонија во врската е да разговарате отворено за сите прашања кои ве мачат. Морате да иницирате разговор или да ја прифатите иницијативата на саканата личност за тоа. Планетите не ви се премногу наклонети овој период, па затоа бидете внимателни како пристапувате. 

Слободните Ваги треба да се искрени во однос на тоа како се чувствуваат. Имате многу опции, но не ги залажувајте другите.

Здравје

Добро се чувствувате. Можен е само наплив на емоции и емоционален стрес.

Работа

Овој месец ќе добиете помош и тоа од влијателни личности во вашето работно окружување. Сфатете го тоа како комплимент за потенцијалот кој го гледаат во вас, а не како некаква навреда. Планетите се на ваша страна во текот на јуни, па добро би било да го искористите ова влијание за да ги завршите оние работи од кои долго се плашевте. Овој месец сте на вистинско место во вистинско време, па затоа делувајте брзо.

 Љубов

Ако сте во врска: Ова е период на соочувања и искреност, што може да донесе разочарување кај некои Ваги. Ќе бидете нетрпеливи, но уште полошо, ќе носите погрешни проценки. Трудете се само да не реагирате брзо и подипломатски да пристапувате на сите ситуации. Вие сте објективни и дипломатични, искористете го тоа овој јули.

Ако сте слободни: Слободните Ваги ќе се нишаат на емоционална нишалка овој месец, се додека не им стане досадно. Можно е да се чувствувате несигурно и нестабилно. За вас не е време за нова љубов, туку за соочување со себеси. 

Здравје

Ќе морате да научите како да го контролирате стресот и бесот, бидејќи тие ви предизвикуваат други здравствени проблеми.

Работа

Оваа година напорно ќе работите за да го добиете тоа што го сакате, а нема да постојат предизвици кои не можете да ги совладате. На крајот, ќе дојдат и резултатите од таквиот труд.

Финансиите ќе бидат најдобри во периодот јануари - февруари и тој тренд ќе ве следи до крајот на летото. Можно е враќање на долгови, но и продажба на недвижнини кои ќе ви донесат зголемени финансии.

Љубов

Ако сте во врска или брак, и понатаму ќе се занимавате со препреки, но годината ќе биде мирна и ве очекува добар однос со саканата личност, без промени. 

Слободните Ваги навлегуваа во 2020 со големи очекувања, највеќе поради разочарувањата од претходната, но веќе во април доаѓа средба од судбински карактер.

Здравје

Преморени сте, потрудете се да одмарате повеќе.