Беќаровски: Цела крв може да ви ја исцицаат 1.200.000 комарци или само една жена - Скопје ги има двете опции

Познатиот доктор Нико Беќровски со саркастичен фејсбук статус за сезоната на комарци, но и за (не)соодветното прскање од страна на Град Скопје на чело со градоначалничката Данела Арсовска. 

- Научниците пресметале дека каснување од 1.200.000 комарци оддеднаш, може да Ви ја исцицаат целата крв. Во пракса доволна е само една жена. Во Скопје имаме и милијарди комарци и Градоначалничка, затоа господа скопјани бидете внимателни, порача Беќаровски во објава на својот фејсбук профил.