Неделава повторно продолжен викенд - Еве кој ден е неработен!

Оваа седмица повторно ќе имаме продолжен викенд. 

За верниците од православна вероисповед 21 јуни (петок), денот пред Духовден ќе биде неработен ден, согласно календарот на неработни денови на МТСП.