Кучиња скитници напаѓаат: Тинејџер од Србија и скопјанка повредени во Центар

На 03.06.2024 во 20:10 часот во Полициската станица Центар, К.П.Ј.(42) од Скопје пријавила дека во Градскиот парк во Скопје била касната од куче скитник.

На 03.06.2024 во 19:30 часот, во Полициската станица Центар, Н.С. (19) од Србија пријавил дека на улица „Јордан Мијалков“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Истиот ден, во 20:10 часот, во Полициската станица Центар, К.П.Ј. (42) од Скопје пријавила дека во Градскиот парк била касната од куче скитник.