Изгаснат пожарот во Ново Лисиче, ова се деталите

Изгаснат е пожарот во Ново Лисиче.

Командантот на противпожарната бригада, Ѕвонко Томевски, за „Макфкакс“ вели дека се запалила автомеханичарска работилница.

Пожарот е пријавен околу 12 часот и 40 минути. Веднаш е интервенирано со две возила и 7 пожарникари.

Опожарена е работилницата, а од огнот запалено е и едно патничко возило.

За среќа нема ниту жртви, ниту повредени.

Причините за пожарот допрва ќе се утврдуваат.