(Видео) По рецептот на Гордон Рамзи: Која е тајната на вкусните пилешки крилца?

Одличен избор за вашиот неделен ручек.

Со повеќе од шест милиони прегледи, ова е едно од најгледаните видеа за вкусни пилешки крилца.