Сино небо и убав град: Скопје низ објективот на Иван Наунов

Иван Наунов е 26 - годишен анеститичар по професија, но со хоби поважно и поубаво од професијата. Тој во слободно време ужива во фотографијата, а Скопје претставува посебна инспирација за него.

Пролетта во главниот град беше дополнителна мотивација и инспирација за новата серија фотографии во која тој ја долувува магијата на метрополата. Сите други фотографии на овој млад и талентиран уметник може да ги погледнете на неговиот инстаграм и фејсбук профил.