Нутелоти - чоколадно задоволство од 3 состојки

Нутелотите се полнети чоколадни колачиња кои никогаш нема да ви досадат и секогаш ќе посегнете по уште едно.

Се подготвуваат од 3 состојки и токму тоа е нивната предност. А, изгледаат како вистинско ремек дело од чоколадо

За 18 колачиња, потребно ви е:

  • 180g Нутела или какао крем по желба
  • 150g брашно
  • 1 јајце
  • Плус, уште неколку лажички крем за полнење.

Подготовката погледнете ја во видеото: