Неколку скопски улици попладнево без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопеј известуваат дека поради три улични дефекти од Ф-80 мм на улиците Девол крак 2, Девол крак 11 и улица 1010 бб со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од следните улици: Девол, Девол крак 2, Девол крак 11, ул.1010 и дел од улицата Жданец .

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со работните активности.