Една скопска општина денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги  известува граѓаните дека, поради  технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска (среда):

Од 09:00 до 12:00 часот, без електрична енергија ќе останат дел корисниците на ул.Женевска (општина Карпош).

Од 10:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе останат  ул.Ванчо Мицков околу месната заедница (општина Карпош).