Две скопски улици денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на приклучна цевка ф1“ на ул.Чаирска бр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Чаирска и Бајрам Шабани.

Прекинот трае од 09:45 часот до санирање на дефектот.