Делови од околината на Скопје утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известиваат дека утре (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- од 09:00 до 10:00 часот, главна улица, корисниците од главната улица на потегот во правец Бунарџик кон Ајватовци (општина Илинден)

- од 09:00 до 15:00 часот, дел од село Зелениково, повремени прекини во напојувањето кај општината, после село Вражале на почеток на селото и кај млекарата (општина Зелениково).