"Не сме родени само сметки да плаќаме и да умреме" - најреална порака за македонското општество

Бомбакис - или момчето со пораките испишани на картон, секогаш е искрен во своите ставови и реално ги претставува проблемите во нашето модерно македонско општество.

Токму поради ставовите ја стекна својата слава и симпатиите на илјадници граѓани во земјава. Денес Бобмакис можеби ја напиша најреалната порака за нашето општество а истата гласи: Не сме родени само да плаќаме сметки и да умреме, алудирајќи на лошиот животен стандард во Македонија и неможноста да си дозволиме да уживаме во било која друга работа во животот.

Под описот на фотографијата остави простор за граѓаните да гласаат дали се согласува со изјавата. Што мислите вие?