Сашко Коцев со хит коментар: Во училница 19 снемогнати, препотени, дехидрирани, сварени дечиња...

Сашко Коцев со хит статус на фејсбук собра бројни лајкови и коментари.

Зошто учебната година за основците ќе трае до 17. јуни на овие жештини?

- Бев во училницата на моето дете. Ми пријдоа да ме поздрават 19 снемогнати, препотени, дехидрирани, сварени дечиња...секако и учителката не беше во подобро расположение! Зошто 17.06? Зошто??????? - напиша тој во негов стил.