Навивачката химна на Комитите си доби и спот

Навивачката химна која Комити ја промовираа во пресрет на Ф4 турнирот во  Келн доби и видео спот. Популарната „Признавам“ на Маријана и Росана во модификувана верзија е песната која навивачите на Вардар ја адаптираа и ќе ја користат како дел од репертоарот на трибините на „Ланксес арена“.

Во студиото на Александар Митевски, „Комитите“ убаво се забавуваа и добија симпатичен видео спот…

Извор: ekipa.mk