„Вардаре не можам без тебе, Вардаре без тебе...“ нова навивачка песна на „Комите“

Вардаре не те оставаме е насловот на новата навивачка песна на навивачката група „Комите“.

Имено оваа песна за прв пат можевме да ја слушнеме од група навивачи на Вардар кои се враќаа од Унгарија, откако Вардар успеа да обезбеди пласман на Ф4 турнирот во Келн.

За што поточно се работи слушнете сами.