Skopje etc.

 • Неделен хороскоп: 22-28 јули

  21.07.2019 - 13:34
  Доаѓа крајот на јули, а почнува владеењето на Лавовите. Сите односи се постраствени и поексплозивни. Во овој период доаѓаат многу неверства и нагли...
 • И на нас ни се плаче :)

  20.07.2019 - 14:55
  Кој ќе видим за што дал Орце Камчев 7850$ ми се плаче pic.twitter.com/U08HCMTLQm — Персона нон Плата (@bojankuk) July 17, 2019
 • мамо you did great!

  19.07.2019 - 17:22
  Има еден период од детството што го памтам како исклучително весел пошто секој ден имаше пржени компири за ручек. Мајка ми го памти као најцрн...
 • Што е животот?

  19.07.2019 - 11:16
  Едно утро станувам и излегувам од куќата, на патот има дупка, не ја гледам и паѓам во неа. Следниот ден излегувам од куќата, заборавам дека има...
 • Повторно се заљубив во тебе...

  19.07.2019 - 11:15
  Во еден квиз на телевизија, мажот не го знаеше одговорот на прашањето, па напомош ја повика својата жена. Таа точно го одговори прашањето и така тој...
 • Никој не разбира...

  19.07.2019 - 11:15
  Никој не разбира зошто ти навистина ги сакаш соништата кон кои си тргнал и што е тоа што те турка кон нив. Никој не разбира каков си ти кога...
 • Знаеш ли од кои работи се плашам?

  18.07.2019 - 11:03
  Страв ми е дека едно попладне, како денешното или некое друго, посончево, ќе ти здосади начинот на кој ти покажувам љубов. Дека мојата постојана...
 • Пабло Неруда: Ќе знаеш...

  18.07.2019 - 11:01
  Ќе знаеш дека не те сакам и дека те сакам затоа што можно е да живееш на два начина, зборот е само крилото на тишината, а огнот ја чува студената...
 • А дали вие ги сакате вашите родендени?

  18.07.2019 - 10:57
  Пред неколку дена го прославив својот 33-ти роденден. Јас обожавам родендени. Тие за мене се потсетник на времето кое проаѓа и некои луѓе се плашат...