Жешка секс поза која пружа незаборавно искуство кај двајцата партнери

Мала доза на експериментирање во креветот никому не штети – токму спротивното. Со тоа подобро ќе се запознаете себеси, но и својот партнер, ќе научите многу за ерогените зони и на кој начин најлесно доживувате оргазам. Секако, не треба да се исклучи и факторот на забава.

Оваа секс поза наречена “слон” е многу пожешка отколку што мислите бидејќи гарантира одличен оргазам за двата пола. Но, не грижете се – за оваа положба од старата индиска книга не ви се потребни акробатски вештини. А како функционира истата? Сосема едноставно... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Партнерката легнува на стомак, а од тој момент за неа важи само една работа – потполно задоволство. Партнерот легнува така што неговиот грб е врз грбот на партнерката, а потоа го подигнува горниот дел од телото. Во таа положба, мажот може длабоко да пенетрира.

Со ваквата секс поза лесно се погодува Г-точката. Додека жената ужива во сѐ што се случува, мажот може дополнително да ужива во еротскиот поглед кон партнерката.