Веб-страницата xHamster ја објави годинешната листа на најбарани порно содржини за 2016-та година. Во истражувањето на овој мега-популарен сајт се влезени речиси 2 милијарди посети од целиот свет. 

Па, резултатите велат вака:

Најпопуларна порно-актерка и оваа година, останува Миа Калифа, која меѓу другото најави заминување во пензија, а на второ место се наоѓа Сани Леоне. Најбараната категорија, исто така очекувано, останува онаа за „зрели“ жени, додека Американците најмногу го имаат пребарувано зборот „мама“. 

Што се однесува до храната, љубителите на порно филмовите најмногу се интересирале за краставици, а за време на празниците најпопуларен бил порно филм, кој го има Дедо Мраз во главната улога заедно со своите „помошници“. Покрај тоа, пребарувани биле и термините „Лошиот Дедо Мраз“ или „Црн Дедо Мраз“.