Најубавиот вкус од детството, Тоблероне, сега во вид на бомбици.

СОСТОЈКИ:

8 лажици мед

10 лажици шеќер

1 путер или маргарин

100 гр чоколада за готвење

100 гр ореви

250-300 гр корнфлекс