Тамара Тодевска стана мајка

Македонската пејачка Тамара Тодевска денеска на свет донесе здраво женско бебе. Малата Хана е тешка речиси три килограми и долга 49 сантиметри.

- Станав тетка, најсреќна сум на свет! Хана да си жива и здрава, да не радуваш до 201 и назад – напиша Тијана Дапчевиќ.

Ова е прво дете за Тамара и нејзиниот сопруг Александар Димитровски-Мачка, кои се во брак нецела година.