Познатиот келнер, но и комичар Тим Дан од Њујорк откри 5 пијалоци кои тој никогаш не би ги порачал во кафуле.

Мохито

Според него, ќе добиете лоши и неквалитетни состојки како сушено нане и трула лимета. Наместо тоа, тој препорачува да порачате Бакарди и газиран сок.

Точено пиво

Тој открива дека овој пијалок е полн со бактерии од бурињата кои речиси и никогаш не се чистат. Вели дека доколку сакате да проверите дали тие ги чистат бурињата, треба да го проверите тоалетот на кафулето.

Коктел со млеко

Популарен пијалок во американските барови и е White Russian за кој се вели дека се користи млеко со поминат рок.

Вино

Најчесто е суперевтино и со лош квалитет. Посебно кога станува збор за наливните вина.

Ладен пијалок

Во секој ладен пијалок секако се додава мраз кој се користи од ледоматите кои исто така никогаш не се чистат.