(фото) Стара скопска чаршија - нишка меѓу традицијата и модерното

Доколку од некој скопјанец побарате да дознаете на кое место може да се почувствува духот на главниот град, тој сигурно веднаш ќе ве упати на прошетка до Старата скопска чаршија.

Чаршијата е место што ја спојува традицијата со модерното, таа е крвоток на градот, слика на мултикултурализмот во нашето општество. 

Во продолжение уживајте во неколку живописни глетки, низ фото-објектив, на оваа локација автентична за Скопје.