Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Кои знаци ќе имаат најубава недела?

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Близнаци

Близнаци, вашата сезона сè повеќе ви помага да блескате, а сите сме тука за тоа! Неделата започнува со хармоничното усогласување помеѓу Јупитер, моментално во вашиот знак, но и Плутон во Водолија. Ова го отвора вашето срце на начини кои ќе ви помогнат да се чувствувате подлабоко поврзани со светот во целина. Потоа на 3-ти, вашиот владетел Меркур се сместува во вашиот знак. Минувате низ период на радикална трансформација и овој планетарен аспект ќе ве расположи да истражувате нови патишта - буквално и метафорично. Можеби ќе одлучите да одите на патување овој месец или да го испланирате вашиот одмор од соништата. Многу позитивни промени чекаат надвор од вашите вообичаени околности или опкружувања.

Најдобриот момент на неделата се случува на 6-ти, кога вашата годишна млада месечина удира и ве поканува да дозволите вашиот близнак да излезе и да танцува. Ако во последно време сте повеќе практични, сега ќе бидете расположени да бидете безгрижни. Најдете го тоа среќно место помеѓу работата и играта и подгответе се вашите соништа да се откријат над вашите очекувања во следните шест месеци.

Лав

Лав, овонеделниот тригон Јупитер-Плутон фрла блесок на вашиот сектор на пријателство и интимност. Ова ја зголемува вашата популарност и вашата желба да се ослободите, да заборавите на вашите обврски на некое време и да се забавувате повеќе. Веќе сте неверојатни такви какви што сте.

Енергијата продолжува да се чувствува експанзивна штом младата месечина Близнаци ќе го осветли небото на 6-ти во вашиот сектор на социјалните мрежи. Можеби ќе се чувствувате подготвени да го обновите вашето дигитално присуство во рок од 10 дена од оваа млада месечина, за да покажете ажурирана верзија од себе. Размислете за тоа по што би сакале да бидете познати и со кого би сакале да соработувате. Побарајте го она што ви е потребно  и ќе го добиете.

Вага

Вага, неделата започнува со Јупитер и Плутон кои се спојуваат еден со друг во Близнаци и Водолија. Ова може да ви даде впечаток дека сте високо  поставени во животот. Секој ќе сака парче од вас под ова сонливо и забавно влијание, но погрижете се да минувате време само со луѓе кои ви носат среќа. Разбирливоста е клучна. Така е и поставувањето здрави граници и учењето на уметноста да се каже не.

Младата месечина во Близнаци се појавува на 6-ти и ја разгорува силната желба за патување, учење и проширување на вашите хоризонти на буквален и метафоричен начин во текот на следните шест месеци. Нема да бидете расположени да одите во соло авантура, најмногу поради тоа што Марс ќе го финализира својот дел од Овен во вашиот сектор на партнерство. Вашето срце се чувствува повикано да се поврзете со луѓе кои го истакнуваат најдоброто од вас, и обратно. Најдете ја вашата заедница и негувајте ја. Заедно, ќе бидете поблиску до остварување на вашите соништа, отколку кога би биле разделени.