Британецот Џејсон Билам во кратко видео раскажува за убавините на Скопје

Џејсон Билам е британец на возраст од 21 година. Тој патува и на својот youtube профил објавува видеа од местата кои што ги посетил.

Изминатиот месец Џејсон беше во Скопје. За македонскиот главен град вели дека се чувствува нешто старо во него. Инфраструктурата е малку постара со постари автомобили. Во своето видео посветува внимание на градбите, архитектурата и проектот Скопје 2014. Погледнете тука: