ValenTango ft. Kalevala во MKC Club & Restaurant

Љубовта ја славиме секој ден, а оваа Среда MKC Club & Restaurant ве кани да ја уживате љубовта заедно со танго игранка и музичко-танцово патување по светот со инспиративните звуци на Калевала (Јасна Николовска Овчаровска - singer; Владимир Овчаровски - guitar; Зоран Павлоски - double bass; Горан Спасевски - percussion) * фадо, шансони, шлагери, балади, романси...зачинети со раскошна понуда од убави вкусови...

Со танго и вино да прославиме една година од нашето постоење.
Влезот е бесплатен!
Бонус: мини изложба на фотографии од нашите милонги, автор Анита Палческа.

nike air max 1 sale