„DejaVu“

Балканската мега сензација AMAR GILE  ќе гостува два дена во популарното „DejaVu“ во Скопје. Прво ќе пее на автерворкот во петок, а забавата ќе продолжи и следниот ден од 11 часот, со  денската журка која ќе трае до попладнето. Диџеј Здравко и Бланка во живо ќе бидат задолжени за новогодишната ноќ во „DejaVu“.  Од менаџментот на овој најпопуларен кафе-ресторан велат дека има голема навалица за карти и дека веќе се бара место повеќе. Влезот  е 500 денари, а храната и пијалоците се по редовни цени.
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Gnezdo Kitchen Bar

 Забавата продолжува и овој петок. Заедно да го започнеме викендот со Бени Нон Стоп, ДиЏеј Брик и Вашето омилено гнездо, Гнездо Кујна Бар. Телефони за резервации, ги знаете, 078/306-010 и 02/3212-830, или преку порака на нашата фб страна. 

ПОШТА

Да го подигнеме празничниорт дух предновогодишно со Браво Бенд во петок со почеток од 17:00 часот и сабота, 31.12.2016 од 13:30 во Пошта Карпош. 

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2017 НА СКОПСКИТЕ КЛУБОВИ И ДИСКОТЕКИ