Приватна фирма виновник за прекинато водоснабдување во Хиподром 2

Приватна фирма е виновник за дефект кој предизвика прекин на водоснабдување на ул.“1644“ во населбата Хиподром 2

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде во прекин од 15 часот до завршување со санација на дефектот.