Ракотинци, Добри Дол и Сопиште утре ќе останат без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека утре поради монтажа на регулатор на потисна цевка од Ф-125 мм во Сопиште бб (Под пумпената станица), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Сопиште,Ракотинци и Добридол.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до изведба на истиот.