Делови од Карпош денеска без струја

Од ЕВН Македонија информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат две улици во општина Карпош.

Во период од 09.00 до 15.00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во с.Горно Нерези, додека во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае (општина Карпош).