Овој дел од Скопје денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм на ул.2 бр.150 Инџиково, прекинато водоснабдување ќе имат дел од корисниците од Инџиково и Хотел Белви.

Прекинот е од 07:30 часот, се до завршување со санација на дефектот.