[ПЕТОК] Скопје има микро клима - Изгор лето Кочан зима (видео)

Скопје е често инспирација на музичарите, тие ја опејуваат убавината на градот.За нашиот убав град има многу песни од многу музичари, а многу од тие песни станаа вистински хитови.

Ве потсетуваме на големиот хит на Леб и сол:

 

air max 90 essential sale