Од ЕВН Македонија АД, добивме известување дека на ден 22, 23 и 24.04.2017 година (сабота, недела и понеделник) без електрична енергија поради закажани тејнички зафати ќе останат:

* на ден 22.04.2017 (сабота) во време од 06,20 – 08,00 часот– селата Дивље, Живиње, Сушица и Долно, Средно и Горно Коњаре (о. Петровец);

* на ден 23.04.2017 (недела) во време од 08,00 – 11,00 часот – дел од Момин Поток и хотел Вергина (о. Карпош) и

* на ден 24.04.2017 (понеделник) во време од 09,00 – 12,00 часот – тениско игралиште Уранија, спортска сала Работнички, воениот терен и рестораните Маракана и Кај Вршац (о. Центар).