Гужва во Скопје: Избегнувајте ги овие улици и булевари

Центарот за управување со кризи - Скопје известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж :

-мост Близнак кон бул.АСНОМ,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-ул. Васил Главинов кон ул.Димитрије Чуповски,

-бул. Борис Трајковски кон населба Драчево,

-бул. 3та Македонска кон ул.Пролет,

-ул. Димитрије Чуповски кон ул. 11 Октомври и обратно,

-ул. 11 Октомври во двете насоки,

-ул.Беласица во двете насоки,

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври и обратно,

-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица и обратно,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,

-бул.8ми Септември кон ул. Скупи,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водањанска и обратно,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров.