Повторно гужва низ Скопје: Избегнете ги овие улици и булевари

Центарот за управување со кризи - Скопје известува дека е забележан зголемен број возила од овој период на денот на неколку улици и булевари.

Зголемен број возила се забележани долж:

-бул. Илинден кон Карпош,

-мост Гоце Делчев во двете насоки,

-ул. Беласица во двете насоки,

-мост Нова железничка станица кон ул.Никола Карев,

-ул.11 Октомври кон Кисела Вода,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Аеродром.