Избегнете ги овие улици и булевари поради гужва

Утрово е забележана поголема раздвиженост на возила низ скопските улици и булевари.

Центарот за управување со кризи - Скопје објави на кои делови од градот има гужва:

-бул. Србија кон бул.АСНОМ

-бул.Киро Глигоров во двете насоки на движење,

-мост Близнак кон Автокоманда,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул.Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,

-ул. 11 Октомври кон Центар,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.